Skip to main content

SEAB i Skellefteå söker ytterligare konstruktörer med mångårig erfarenhet inom mekanisk konstruktion. Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom konstruktion och produktutveckling eller som har förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet av CAD-verktyg såsom Inventor, Solidworks eller Creo.

Vi arbetar som konsulter och har en bred bas av kundföretag. Våra uppdrag är varierande och kan vara allt från att göra förstudier till att, tillsammans med kund, ta fram underlag för tillverkning. Du triggas av problemlösningar, trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Samarbetsvilja och förmåga att skapa goda relationer till både kollegor och kunder är värdefulla personliga egenskaper.

Frihet under ansvar är vårt arbetssätt.

Sista ansökningsdag 2019-04-08. Urval kan dock komma att ske under processen. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mail bo-lennart.sandberg@seabeng.se

Välkommen med din ansökan.

Leave a Reply