Skip to main content
Maskinkonstruktör

Norrlands industrier expanderar och har aldrig tidigare satsat som nu. Vill du vara med?

SEAB erbjuder dig möjligheten att bistå med tekniska lösningar till industrin.

Om jobbet
Vi arbetar som konsulter och har en bred bas av kundföretag. Våra uppdrag är varierande och kan vara allt från att genomföra tekniska utredningar till att, tillsammans med kund, ta fram färdiga underlag för tillverkning. Du triggas av problemlösning, trivs att arbeta självständigt, men även tillsammans med andra i en projektgrupp. Vilja och förmåga att skapa goda relationer till både kunder och kollegor är viktigt för oss och därför värdesätter vi dessa personliga egenskaper hos den sökande.

Vem söker vi
Vi söker dig som vill arbeta med konstruktion, beräkning eller projektledning. Du som söker är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom mekanisk konstruktion alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har några års vana av CAD. Du är engagerad, har en stark drivkraft samt en energi som påverkar omgivningen positivt.

Vad kan vi erbjuda dig
SEAB har det lilla företagets fördelar med korta beslutsvägar samt ambitioner att växa med våra anställda. Hos oss får du arbeta i en familjär och utvecklande atmosfär där du har stora möjligheter att bidra till både din egen och företagets utveckling. Vi sätter stor vikt vid en bra balans av arbete och fritid, och med det erbjuds även möjlighet att kombinera arbete hemifrån och på kontoret.
Vi erbjuder dig förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och sjukförsäkring. Vårt kontor ligger i Skellefteå, nära stadskärnan, med promenadavstånd till lunchserveringar. Som anställd disponerar du ett eget kontorsrum samt bilparkering. Frihet under ansvar är en viktig en del av vårt tänkesätt.

Om företaget
Vi är ett fristående ingenjörsföretag med lokalt ägande. Etablerat 1985. Våra kunder finns inom flera olika branscher, däribland produkttillverkande industri, processindustri m.m. Vi sätter stor vikt vid kvalitet och att leverera värden till våra kunder. Det har hjälpt oss att skapa starka relationer och långsiktiga samarbeten mellan oss och våra kunder.

Frågor
Andre: andre.strid@seabeng.se eller Mikael: mikael.forslund@seabeng.se

Välkommen med din ansökan!